Evenimente

Evenimente


    • Tirana

                                                                                                            • Tirana

    • Tirana

                                                                                                            • Tirana

    • Tirana

                                                                                                            • Tirana

    • Tirana       • Prishtina
                                                                                                            • Tirana

    • Tirana       • Prishtina     • Shkup
                                                                                                                • Tirana       • Prishtina     • Shkup
    • Tirana
                                                                                                                                                      • Tirana       • Tirana     • Prishtina

Vleresime Turistesh

 • Jemi shume te lumtur per bashkepunimin tone te pare. Urojme te kemi te tilla udhetime te suskseshme edhe ne te ardhmen. me shume...

  Arenca
  - Albania

 • Faleminderit per krijimin e ketij projekti dhe per komunikimin e pergjegjshem qe treguat. Shpresoj te kemi bashkepunime te metejshme. me shume...

  Kristo Selenica
  - Albania

 • Jemi shume te lumtur per bashkepunimin tone te pare. Urojme te kemi te tilla udhetime te suskseshme edhe ne te ardhmen. me shume...

  Arenca
  - Albania

Hotele ne te gjithe boten

Zgjidhni hotelin tuaj te preferuar per te kaluar pushime te paharrueshme. Vas Tour eshte gjithmone ne dispozicionin tuaj duke ofruar nje game te gjere hotelesh dhe cmimesh.

Relax ne destinacione plazhi

Zgjidhni mes plazheve te bardha te Palmes, Rivieres Turke, Greqise apo resorteve perrallore te ishujve Maldives e Seychelles per te kaluar pushimet.

Aktivitete Sportive

Ne do te sigurohemi qe ju te merrni bileten tuaj dhe ndiheni te lumtur per te. Misioni yne eshte te jemi te sinqerte, te lire, te besueshem dhe efikas ndersa trajtojme porosine tuaj.

Telefonate Falas +355