Choose Our Programs


Avatar
Krocere Nile
Data e Nisjes: 02.04.2019
Nga 890€
Avatar
Dubai
Data e Nisjes: 04.04.2019
Nga 499€
Avatar
Dubrovnik
Data e Nisjes: 22.03.2019
Nga 149€
Avatar
Selanik
Data e Nisjes: 12.04.2019
Nga 125€
Avatar
Sofia
Data e Nisjes: 22.03.2019
Nga 115€
Avatar
Liban
Data e Nisjes: 15.03.2019
Nga 599€
Avatar
Europe
Data e Nisjes: E Pa Disponueshme
Nga 699€
Avatar
Europe
Data e Nisjes: 19.04.2019
Nga 609€
Avatar
Venecia
Data e Nisjes: 22.03.2019
Nga 429€
Avatar
Lubjane
Data e Nisjes: 04.04.2019
Nga 439€
Avatar
Moske
Data e Nisjes: 26.04.2019
Nga 799€
Avatar
Sarajeve
Data e Nisjes: 05.04.2019
Nga 99€

Plan your trip


Search for a holiday

Most Favourites


Dubai
Group Program

Discover the fastest growing city in the world with Vas Tour. Visit the world’s eighth wonder, the Palme Island, the world’s tallest Burj Khalifa tower and the only 7-star hotel.

Explore
Istanbul

Go to Istanbul with Vas Tour, the city that connects the two continents, Asia and Europe. The city of the greatest empire of time with natural and artistic wealth.

Dubrovnik
Group Tour

Visit one of the most popular tourist destinations in the Adriatic Coast with spectacular structures,
known as the “City of Stone and Light”.

Budapest
during the night

It is known as the “Pearl of the Danube”, with historic monuments and dizzying parks. Reserve a walk on the river to closely see Buda and Pest.

Diversity

Conferences, Events, Cultural Programs, Cruise, Sightseeings.

Flexibility

Programs based on your choice. Flexible prices and qualitative service.

Unique Destinations

Most interesting cities in our unique and combined. Create your own package.

Fast Booking

A wide network of partners all over the world. Safe use of credit card.

24/7 Support

Trained and specialized staff. 24 hours in 7 days with online help.

By Vas Tour

Working with pasion since 1994. Creating the right vacations for everyone.

Find your dream tour today

Happy Travelers

Kristo Selenica

Faleminderit për krijimin e këtij projekti dhe për komunikimin e përgjegjshëm që treguat. Shpresoj të kemi bashkëpunime të mëtejshme.

Aulona Musta

Kjo është hera e dytë që bashkëpunoj me Vas Tour, duke qënë se herën e parë, për pushimet verore në Turqi mbeta shumë e kënaqur. E njetja gjë vlejti edhe për pushimet e kësaj here, prandaj rekomandoj Vas Tour.

Gerti Gegprifti

Faleminderit per gjithcka nga VAS Tour. Ju vleresoj per korrektesen dhe profesionalizmin e treguar ne sherbim.

Doriana Cullhaj

Vleresimi shume i mire si per resortin qe zgjodhem gjithashtu edhe per sherbimin nga Vas Tour si ne transferte ashtu edhe gjate guides.

Hysen Varoshi

Jam mese i kenaqur nga bashkepunimi me Vas Tour. Korrektesia ne orare dhe transferte, si dhe cilesia e hotelit bene qe pushimet tona te ishin mjaft te kendshme.

Xhiliola Bixheku

Organizimi i udhetimit ishte super! Giuda ishte disponibel ne cdo moment! Nje faleminderit i vecante per agjent Fredin! Vas Tour jeni me te miret 🙂 !!!

Dorina Reci

Agjensi korrekte dhe me staf profesionist. Nje falenderim i vecante per agjent Fredin, i cili na eshte gjendur prane me devotshmeri te larte dhe profesionalizem!

Elisa Krasniqi

Sherbim shume i mire. Komunikimi me guiden shume korrekt. Big up per Fredin! 🙂

Florian Deliallisi

Super Staf! Isha me Vas Tour ne 2016 ne Mukarnas Spa Resort Hotel, ishim 9 persona dhe ja kemi kaluar super. Me Vas Tour pushimet behen me te kendshme 🙂

Eleni B Rustaj

The king of everything… Thnx for everything Vas Tour… I <3 U

Shega Edi

Great agency with very polite and helpful staff. Very cheap fairs and I really recommend you to visit them.

Vjollca Kida Cela

Jeni teper korrekt. Çmimet fantastike. Komunikimi me guiden tejet i rregullt. Ju falenderoj!

Dénes Dankó

This is the best solution if visiting Albania and at the same time they offer the best going abroad. Wish to have partners like VAS all around the globe. Professional.
Thank you!

Confirmed Tours